Erindringsværkstedet

Foredrag i Hylleholt Sognehus ved Erindringsværkstedet og Hylleholt menighedsråd.

Program for 2. halvår 2019:

Foredrag, kaffe/te og kage koster 40 kr. pr. gang.

Kontaktperson Hanne Due Jensen, tlf.: 24 69 09 41, Mail: due.jensen@hotmail.com

19. september: kl. 14.00 -16.00. Mick Chelmicka: ”Et barn med Hitlers ånde i nakken”

Mick Chelmicka kommer på besøg og fortæller om sin opvækst.

3. oktober: kl. 14.00 -16.00. Finn Thorshøj: ”Og bygger Skoler op de Fattige til Gavn” – en fortælling om Frederik IV’s Rytterskoler.

Spændende foredrag om rytterskolernes historie - fortalt af Finn Thorshøj.

17. oktober: kl. 14.00 -16.00. Birgitte Drent Sørensen: ”Sct. Petersborg – Vinduet mod vest”.

Vi skal høre om tilblivelsen af Sct. Petersborg, dens overflod af rigdomme, men også se bagsiden af medaljen i form af levn fra Sovjettiden.

31. oktober: kl. 14.00 -16.00. Lisa Petersen: ”Tilbage til livet efter år i helvede II”

…. At stå på egne ben, selv at skulle tage ansvaret for sit og Valdemars liv. Slås for at få friheden tilbage igen, at finde fodfæste og troen på, at alt nok skal blive godt.

14. november: kl. 14.00 -16.00. Karl Peter Andersen – foredrag: ”En butlers liv bag de lukkede fløjdøre”.

Karl Peter Andersen fra Traktørstedet Højeruplund kommer og fortæller om sine 15 år i private husholdninger, butler og privat chauffør rundt om på danske slotte og herregårde.

28. november: kl. 13.00 - 16.30. Julefrokost i erindringsværkstedet.

Buffet fra Brugsen: - tilmelding.

Lækker mad, oplæsning af en hyggelig julehistorie, overraskelser, snak.

Alle er velkomne til at deltage i Erindringsværkstedets arrangementer.

Kirkebilen kan bestilles på Faksebilernes Taxi tlf.: 56714455

Erindringsværkstedets logo er tegnet af grafikeren Henrik Drent, Faxe Ladeplads