Filmaften

Film og foredragsaftener – efterår 2020:
Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15
4654 Faxe Ladeplads

FILMAFTEN I SOGNEHUSET

Alle er velkomne til at komme og se filmen  ”GUD TALER UD” sammen med os

Den handler om Gud og Uffe

Tirsdag den 10. november kl. 19.00 - 21.30.

Alle er velkomne til at komme og se filmen ”GUD TALER UD” sammen med os. Den handler om Gud og Uffe.
Uffe (Søren Malling) ville gerne have været forfatter, men er blevet psykolog, og nu bor han og hans familie i Risskov, sammen med sin svenske kone, Gerd (Lisa Nilsson) og deres tre sønner, hvoraf den ældste er flyttet hjemmefra, da vi kommer ind i familiens liv. Fortælleren i filmen er den yngste søn, Jens (Marcus Sebastian Gert). Han og hans to storebrødre kalder Uffe for “gud” – velsagtens for at italesætte, at han opfører sig så eneherskende og selvforsynende, som kun Gud egentlig kan tillade sig.

I 1986 springer atomkraftværket Tjernobyl i luften og spreder død og ødelæggelse. En lignende katastrofe indtræffer i parcelhuset i Risskov, fordi Uffe får konstateret kræft. Uffe er imod al medicin og har ingen tiltro til noget overnaturligt. Ergo ser han kun én udvej: han må kurere sig selv! Dette skal ske ved at hente en gammel skrivemaskine frem og skrive sig ud af sygdommen! Den forfatter, der så længe er gået tabt i ham, skal nu springe ud og frelse Uffe fra sygdommen! Som “gud” må han helbrede sig selv.
Sognepræsten Erik Kempfner kommer med et lille oplæg, inden vi ser filmen, og så kan det være vi kan tale om filmen under pausen og bagefter. Filmen har danske undertekster, naturligvis. Vi byder på popcorn, cola, rødvin, ost og kiks. Alle er i øvrigt velkomne til at bidrage med forslag til kommende film, som sendes til præsten på mail: ergk@km.dk.

Aktivitets- og gudstjenesteudvalget byder alle velkommen til denne spændende aften, hvor der vil være et let traktement undervejs.

Det er gratis at deltage, og kirkebilen kan bestilles hos Faksebilernes Taxi tlf.: 56 71 44 55