Børnekor. Kom og syng med!

Hylleholt Sogns børne- og ungdomskor

Hvis du elsker at synge, så kom og syng med.


Hylleholt kirkes børne-ungekor har her i foråret øvet en gang om ugen i Hylleholt Sognehus og deltaget i en gudstjeneste om måneden. Vi har haft vores egen forårskoncert, hvor vi sang to- og trestemmigt på både dansk, engelsk og swahii og gav eksempler på, hvad vi har arbejdet med på vores tre flotte marimbaer. Dem bruger vil til at blive bevidst om tonenavne, klaverets opbygning, at synge og spille samtidig, prøve at improvisere, arbejde med forskellige rytmer og øge bevidstheden om, at det, vi synger, er specifikke toner, der både kan synges og spilles.


Udover at synge en hel masse sange og salmer, skal vi også altid lige nå at lege lidt med udgangspunkt i musik og sang og så er der selvfølgelig juice og kirkekiks. Vi arbejder jo sidst på dagen efter en lang skoledag, så det er godt med lidt fælles hygge og en forfriskning. Det giver energi til indlæringen.


Ved vores koncerter har vi et samarbejde med vores ungdomsmusiker, som spiller tværfløjte. Fløjten spiller som en del af
ungdomskorordningen med ved mange højmesser i Hylleholt Kirke. Ved gudstjenesterne har der i dette skoleår medvirket to ungdomssangere, der synger med ved de fleste gudstjenester. Fløjte og sangere har medvirket som en naturlig del af gudstjenesten ved præ- og postludium, så snart der var mulighed for det.
 
I dette forår har vi forlænget kor sæsonen, fordi vi sammen med korene fra Faxe Kirke, Kongsted Kirke og Haslev Musikskole skal synge på Plænen i Tivoli søndag den 9. juni om eftermiddagen.


Ny korsæson for koret (3.-6. klasse) starter igen efter sommerferien i slutningen af august eller starten af september. Der er åben for optagelse af ungdomssangere (7.-?) hele året. Ring til
 Organist Charlotte Hjerrild Andersen tlf. 30 71 01 02 eller mail organisthylleholt@ gmail.com  for sangprøve og samtale om, hvad der kræves, for at kunne synge med ved gudstjenesterne. Charlotte kan også kontaktes, hvis der allerede nu er spørgsmål til kommende sæson.

 

Lønnet børnekor

I år kan trænede korister (fra  4.klasse) søge optagelse i kirkens lønnede børnekor. Vi synger med ved særlige gudstjenester for børn og af og til ved almindelige gudstjenester. Kontakt Charlotte for prøve-syngning.

Ungdomssangere

 Hvis du er god til at synge og gerne vil synge med lønnet ved alle gudstjenester, så kan du ringe eller skrive til organist Charlotte Hjerrild Andersen  og aftale tid for en prøve-syngning og en snak om, hvad der skal til for at kunne deltage lønnet ved gudstjenesterne.

 

Charlotte Hjerrild Andersen  tlf. 3071 0102, organisthylleholt@gmail.com,

Du kan printe tilmeldingseddel til børnekor her.

Du kan tilmelde dig børn-ungekor elektronisk her...

 

Se nogle af de tidligere aktiviteter her...

 

Forårskoncert 25. april 2016

Pinsegudstjeneste i Boesdal Kalbrud

Godnathistorier 28. november 2016

Trinitatis med børne-ungekor 2015

Godnathistorier 30. november 2015