Børnekor. Kom og syng med!

Hylleholt Sogns børne- og ungdomskor

Hvis du elsker at synge, så kom og syng med.


Børne-ungekor ved Hylleholt kirke tilbydes til elever fra 3.-9.klasse. I efteråret har vi haft gospelworkshop og sunget en del salmer og sange, der mundede ud i et krybbespil med masser af sang og dejlig julestemning. Repertoiret har vi sunget ved gudstjenester i Hylleholt og Roholte Kirker og på Hylleholtcenteret.

Vi synger i dette forår som kirkekor ved en månedlig gudstjeneste. Til kor øver vi også på kirkens tre flotte marimbaer. Dem bruger vil til at blive bevidst om tonenavne, klaverets opbygning, at synge og spille samtidig, prøve at improvisere, arbejde med  forskellige rytmer og øge bevidstheden om, at det, vi synger, er specifikke toner, der både kan synges og spilles. Vi arbejder også med rytme-instrumenter og udvider instrumentsamlingen med et sæt congas, så vi kan blive mere bevidste om rytmer, under-inddelinger og lifts.

Udover at synge en hel masse sange, skal vi også altid lige nå at lege lidt med udgangspunkt i musik og sang og så er der selvfølgelig juice og kirkekiks. Vi arbejder jo sidst på dagen efter en lang skoledag, så det er godt med lidt fælles hygge og en forfriskning. Det giver energi til indlæringen.
Ved vores koncerter har vi et samarbejde med vores ungdomsmusiker, som spiller tværfløjte. Fløjten spiller som en del af ungdomskorordningen med ved mange højmesser i Hylleholt

Lønnet børnekor

I år kan trænede korister (fra  4.klasse) søge optagelse i kirkens lønnede børnekor. Vi synger med ved særlige gudstjenester for børn og af og til ved almindelige gudstjenester. Kontakt Charlotte for prøve-syngning.

Ungdomssangere

 Hvis du er god til at synge og gerne vil synge med lønnet ved alle gudstjenester, så kan du ringe eller skrive til organist Charlotte Hjerrild Andersen  og aftale tid for en prøve-syngning og en snak om, hvad der skal til for at kunne deltage lønnet ved gudstjenesterne.

 

Charlotte Hjerrild Andersen  tlf. 3071 0102, organisthylleholt@gmail.com,

kirkens hjemmeside: www.hylleholtkirke.dk  (for tilmelding til kor-workshop og børne-ungekor). Her ligger også billeder af børnekorets aktiviteter fra de forløbne år.

Du kan printe tilmeldingseddel til børnekor her.

Du kan tilmelde dig børn-ungekor elektronisk her...

 

Se nogle af de tidligere aktiviteter her...

 

Forårskoncert 25. april 2016

Pinsegudstjeneste i Boesdal Kalbrud

Godnathistorier 28. november 2016

Trinitatis med børne-ungekor 2015

Godnathistorier 30. november 2015