Børnekor. Kom og syng med!

Hylleholt Sogns børne- og ungdomskor

Hvis du elsker at synge, så kom og syng med.


Korister fra 4.-5.klasse har i det forløbne skoleår givet smagsprøver på vores repertoire ved gudstjenester i både Roholte og Hylleholt Kirker. Vi har haft sangworkshop med Sofie Hermind og givet koncerter på Hylleholt Plejecenter og i Hylleholt Kirke. Det er både sjovt og hyggeligt at øve og optræde.  Vores repertoire spænder fra helt traditionel dansk kirkemusik over rytmisk kirkemusik fra andre lande til nye rytmiske sange. Vi lærer om nodenavne og rytmer bla. ved at spille med på sangene på marimbas og akkompagnere på congas og andre rytmeinstrumenter. Som afslutning på koråret øvede vi sammen med Kirkekorene fra Faxe og Kongsted, samt Haslev Musikskole. Vores store fælles kor: Fixfaxerierne optrådte på Plænen i Tivoli en dejlig junidag. Her deltog også fem sangere fra Hylleholt Kirkes Minikonfirmandhold. Mange tak til alle forældre for super opbakning i forbindelse med arrangementet.

Vi øver en gang om ugen. I år vil kor-timerne blive lagt mandage i Hylleholt Sognehus i umiddelbar forlængelse at koristernes skoledag. Husk tilmelding via kirkens hjemmeside. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til korets leder Charlotte Hjerrild Andersen, hvis du har spørgsmål i forbindelse med koret.  

Korstart:

Mandag d. 3.september kl. 15.00-16.30 Kor for elever fra  4.-6.klasse

Mandag d. 3.september kl. 15.15-16.30 Kor for elever fra 7-9.klasse  
 
Lønnet børnekor

I år kan trænede korister (fra 4.klasse) søge optagelse i kirkens lønnede børnekor. Vi synger med ved særlige gudstjenester for børn og af og til ved almindelige gudstjenester. Kontakt Charlotte for prøvesyngning. Der er pt ingen ledige pladser i det lønnede børnekor. Der er pt ingen på venteliste.
 
Ungdomssangere

Hvis du er god til at synge og gerne vil synge med lønnet ved alle gudstjenester, så kan du ringe eller skrive til organist Charlotte Hjerrild Andersen og aftale tid for en prøve-syngning og en snak om, hvad der skal til for at kunne deltage lønnet ved gudstjenesterne.  
 
Charlotte Hjerrild Andersen  tlf. 3071 0102, organisthylleholt@gmail.com

 

Bemærk venligst følgende inden tilmeldingen udfyldes:

Ps. Som følge af Persondataforordningen ønsker vi accept af, om barnet må fotograferes ifm. optræden og at billeder må vises på Hylleholt Kirkes hjemmeside og på Hylleholt Kirkes Facebook side.

Du kan tilmelde dig børn-ungekor elektronisk her...

 

Se nogle af de tidligere aktiviteter her...

Forårskoncert med Børnekoret 19. marts 2017

Pinsegudstjeneste i Boesdal Kalbrud

Godnathistorier 28. november 2016

Trinitatis med børne-ungekor 2015

Godnathistorier 30. november 2015