Tumlingesalmesang i Faxe Kirke

Faxe, Hylleholt og Roholte Kirke er gået sammen om på skift at tilbyde babysalmesang og tumlingesalmesang. Efter sommeren er det Faxe Kirkes tur til at stå for tilbuddet til de lidt større: tumlingerne (de 1-3-årige). Tumlingesalmesang (for de 1-3 årige) begynder onsdag d. 19. september kl. 16.45-17.30 i Faxe Kirke og fortsætter 8 gange – med en enkelt ferieuge undervejs - frem til midt i november. Underviser er organist Charlotte Hjerrild Andersen, som også står for babysalmesangs- og tumlingesalmesangs-undervisningen i Hylleholt Kirke.

Undervisningen er gratis og vi gør opmærksom på, at både forældre og bedsteforældre er meget velkomne med tumlingerne.

Tilmelding til Faxe Kirkekontor på e-mail: sla@km.dk eller på tlf. 56 71 35 52. Vi skal have forælders og barns navn, adresse.