Tumlingesalmesang i Hylleholt Kirke

Charlotte Hjerrild Andersen har endnu et forløb for de 1 til 3 årige  i Hylleholt kirkes smukke rum onsdag eftermiddag fra kl. 15.45-16.30.
Charlotte er uddannet organist og lærer og har arbejdet både i musikskoleregi, i folkeskole og friskole, samt med  skolekor og kirkekor. Til Tumlingesalmesang skal vi synge salmer og sange på en sjov måde ved at sætte fagter på, danse dem, blæse sæbebobler, lege med faldskærm , ting, der giver lyd, tørklæder og meget mere. Så kom og vær med. Jeg glæder mig til at se dig og dit barn/barnebarn
til nogle glade og hyggelige stjernestunder i Hylleholt kirke. Har du spørgsmål til indhold mv. kontakt organist Charlotte Hjerrild Andersen tlf. 3071 0102  eller mail organisthylleholt@gmail.com.
Tumlingesalmesangen i 2018. Vi mødes første gang onsdag den 4. april fra kl. 15.45 til 16.30. Der er 8 mødegange og forløbet slutter onsdag den 23.maj 2018. Tilmelding til kordegn Bodil Hovmand på mail: boho@km.dk eller tlf. 56 7160 83.
Børn mellem 1 og 3 år fra Faxe, Roholte og Hylleholt sogne har fortrinsret og det er gratis at være med. Der er max. plads til 10 deltagende tumlinge på holdet.