2. pinsedag i Boesdal Kalkbrud

2. Pinsedag kl. 11 indbyder kirkerne i Tryggevælde Provsti til en fælles gudstjeneste i Boesdal Kalkbrud.

I en årrække har menighederne i Faxe- og Stevns Kommune arrangeret en udendørs gudstjeneste i det storslåede landskab, der er i Boesdal Kalkbrud. Der er en særlig fin stemning over gudstjenesten, hvor spejdere, børne-ungdomskor og voksenkor fra mange sogne deltager, derudover deltager alle provstiets præster i gudstjenesten.
Efter gudstjenesten er man velkommen til at blive i området for at gå en tur, spise medbragt mad eller købe en kop kaffe.
Fra Hylleholt Sogn kan man bestille kirkebilen hos Faxe Bilernes Taxi tlf.: 56714455 Fra Faxe Sogn kan bestilles kirkebil hos kordegnen. Se kirkebladets bagside.
Mange fra de enkelte sogne har været med til at tilrettelægge gudstjenesten, sætte stole op, højtalere, telte og diverse udstyr - ja, der er tusinde ting, der skal tænkes over og planlægges. Alle skal have tak for at så mange bidrager til gavn for det store fællesskab.