Nytårsgudstjeneste fredag den 31. december kl. 14:00.

Ved Erik Grønvall Kempfner.

De skærpede retningslinjer, der er blevet indført den 17. december 2021 og som gælder til den 17. januar 2022, rammer også vores kirke. Vi beklager, men for deltagelse i gudstjenesten har vi måttet indføre følgende forholdsregler:

* Max. deltagerantal på 80. Dette skiltes på kirkedøren.
* Krav om fremvisning af gyldigt CORONAPAS ved indgangen.
* Brug af mundbind undtagen når man sidder.
* Holde 2 meters afstand.

Torsdag den 31. december fejres nytåret med en gudstjeneste i Hylleholt Kirke kl. 14.00.

I princippet er nytåret en verdslig begivenhed, hvor det ene år afløses af et andet. I kirkelig sammenhæng er man ved nytårstide endnu midt i julen, der varer fra juleaften til helligtrekonger den 2. januar. Alligevel fejrer de fleste kirker i Danmark også det verdslige nytår med en speciel nytårsgudstjeneste om eftermiddagen den 1. januar – eller en midnatsgudstjeneste ved selve årsskiftet. Eller som hér i Hylleholt Kirke om eftermiddagen nytårsaftensdag, hvor alle selvfølgelig er mere end velkomne!

Nytårsdag holdes altså ingen gudstjeneste i Hylleholt Kirke. Vi henviser til nabokirkernes Nytårsgudstjenester, hvortil kirkebilen kan bestilles.