Gå hjem koncerter eller onsdagskoncerter.

Kært barn har mange navne. Hylleholt Menighedsråd har den store fornøjelse at indbyde alle små som store, unge og gamle, turister og beboer i sognet eller udefra kommende til en ny sæson af disse populære koncerter.

I år vil det være lidt anderledes instrumenter end de ”normale” instrumenter, der er fokus på.

Tuba, kontrabas, altsaxofon, violin, trompet og barokblokfløjte er alle instrumenter der tilsammen dækker et stort spænd i musikkens historie. Derfor vil der være noget for enhver smag. Kom og lyt en halv time hver onsdag i sommerferien – første gang i juni og sidste gang i august – kl. 17 til 17.30.

Onsdag d. 29 juni: Tuba og klaver.

Onsdag d. 6 juli: Barokblokfløjte og klaver/orgel.

Onsdag d 13 juli: Kontrabas og klaver.

Onsdag d. 20 juli: Violin og klaver.

Onsdag d. 27 juli:  Altsaxofon.

Onsdag d. 3 august: Trompet, cornet, flügelhorn og klaver.

De medvirkende kommer eller har tilknytning fra området. Spænder fra Livgarden, organister samt intet mindre end 2 søskende par.

Alle koncerter er gratis – såfremt du/I vil skænke et beløb modtages det gerne på mobilpay eller i kirkebøssen. Beløbet går ubeskåret til sognets julehjælp.

De medvirkende er:

Tuba: Benny Rasmussen – livgarden – dirigent for Faxe blæserne.

Barokblokfløjte: Klaus Ludvigsen.

Altsaxofon: Nette Sørensen.

Kontrabas: Asgar Krogsgaard.

Violin: Anna Bernstein.

Trompet: Lisbeth Dahl Jørgensen.

Orgel/klaver: Alexander Bak Hansen, Christina Bernstein og Jean Pierre Dahl Jørgensen.

Vi håber på et stort fremmøde.