NYHED - håber vi ses!

Nogen vil kalde det Gå-hjem-koncert – andre aperitif-koncert – nogle før-grill-indkøbkoncert og måske gå-på-restaurant-middagskoncert. Kært barn mange navne.

Men det vigtigste er at Hylleholt Kirke danner rammen om ½ times koncerter 6 onsdage i sommerferien.

Koncerterne starter kl. 17:00 og slutter kl. 17:30. Hver koncert indeholder et tema, det kan være en komponist, en tidsalder eller noget helt andet. Musikken vil være valgt, således at det dækker temaet.

Den sjette og sidste koncert vil være onsdag d. 4. august, hvor Hylleholt kirkes organist Jean Pierre Dahl Jørgensen spiller Bent Fabricius Bjerre.

I sommerens program vil følgende organister og violinist optræde:

30. juni

Britiske barok komponister

Jean Pierre Dahl Jørgensen, Orgel

7. juli

Stemningsmusik

Charlotte Hjerrild Andersen, Orgel

14. juli

Romantiske toner

Anna og Christina Bernstein, Violin og flygel

21. juli

Bach

Niels Andersson, Orgel

28. juli

Händel

Jean Pierre Dahl Jørgensen, Orgel

4. august

Bent Fabricius Bjerre

Jean Pierre Dahl Jørgensen, Flygel

Koncerterne er med gratis adgang – så kom direkte fra stranden – fastboende og turister – børn og gamle - alle er velkomne.

Sognets julehjælp vil være meget taknemmelig for et hvert bidrag, der doneres.