JULEKONCERT MED MARIA LUCIA I HYLLEHOLT KIRKE

Efter mange års ønsker fra arrangører og kirker landet over, er det nu endelig lykkedes at få MARIA LUCIA til at give julekoncerter i 2021.

Musicalstjernen som har de største roller på alle landets teatre, tager som noget helt nyt på juleturné i år. Hendes første solo juleturné.

Maria Lucia – En gudsbenået stemme og et smil der smitter og smelter hjerter.

Maria Lucia performer alle steder med stor glæde, energi og kærlighed til sit publikum.

Alt sammen leveret med ægte engagement og kæmpe udstråling.

I år har hun valgt alle sine yndlingsjulesange, hvor hun vil synge julen ind i landets kirker. Med sig har hun sin pianist Morten Vestergaard. (Kendt fra Hit Med Sangen).

Koncerten i Hylleholt Kirke finder sted torsdag den 16. december kl. 19.00 og billetterne koster kr. 50.

Billetsalget er allerede i gang.

Klik ind på linket her for at bestille din billet til julekoncert med Maria Lucia i Hylleholt Kirke.