Sommerkoncert

Sommerkoncert i Hylleholt Kirke

Søndag den 19. august kl. 16.00.

Mads Granum Kvintet: Jazz og kirke Jazzpianist Mads Granum har komponeret ti nye jazzsalmer til sit fjerde album "Med favnen fuld af kærlighed", som blev lanceret på Youtube i efteråret 2017. Her opnåede de på få måneder mere end 100.000 visninger. Nu kan jazzsalmerne opleves live, når Mads Granum Kvintet er på turne rundt i landet og giver sommerkoncert i Hylleholt Kirke.

Albummets nykomponerede jazzsalmer er med tekster af nogle af Danmarks bedste salmedigtere i nyere tid: Johannes Møllehave, Lisbeth Smedegaard Andersen, Holger Lissner, Hans Anker Jørgensen, Iben Krogsdal, Christiane Gammeltoft-Hansen, Johannes Jørgensen og Simon Grotrian.

Mads Granum har med sine fortolkninger af salmer opnået en opsigtsvækkende niche-succes som jazzmusiker og har de seneste 14 år turneret flittigt med sin kvartet. Evnerne inden for rytmisk musik og jazz har sammen med hans særlige  salmeforståelse ført ham til en position som en af landets betydeligste inden for sin genre. Det er blevet til flere hundrede velbesøgte koncerter i danske og udenlandske kirker. Foruden jazzklaver spiller Mads Granum rytmisk kirkeorgel. Hans jazz-orgelstykker er blevet spillet i USA, Australien, New Zealand og Europa, og flere af hans nye salmer er med i de nye salmebogstillæg. Det omfattende cv inkluderer desuden kapelmester-job for Thomas Eje, keyboardspiller i Glæsels Orkester for Linie 3 og meget andet.

MADS GRANUM KVINTET består af: Regitze Glenthøj - vokal Mads Hansen - saxofon Mads Granum - piano Thomas Ovesen - kontrabas Ricco Victor - trommer og percussion

Der er gratis adgang og alle er velkomne. Kirkebilen kan bestilles. Traditionen tro bliver der samlet ind til Hylleholt Sogns julehjælp.