Minikonfirmander

Hylleholt Sognehus starter et nyt hold minikonfirmander lige efter vinterferien.

At gå til minikonfirmand er et tilbud om, gennem leg, salmer og bibelhistorie, at gøre børnene fortrolige med kirken og den kristne børnelærdom. Vi vil gå på opdagelse i kirken og blive fortrolige med den.

Undervisningen skal ses som et suppleringstilbud til skolefaget ”kristendomskundskab”. At gå til minikonfirmand er også en god lejlighed for børnene til at møde deres præst og få stillet spørgsmål om Gud og kristendom. Undervisningen forbereder samtidig eleverne til den evt. senere konfirmation.

Minikonfirmandundervisningen er gratis, løber over 10 gange hver torsdag fra kl. 14:15 til 16:00 og vi vil byde på lidt at spise og drikke.

Første gang torsdag den 21. februar og sidste gang torsdag den 2. maj.

Undervisningen vil foregå i Hylleholt Sognehus. Børnene vil blive hentet på Hylleholt skole kl. 14:15 og fulgt tilbage kl. 16, hvis ikke andet er aftalt.

Har i spørgsmål så ring eller skriv til Kateket, Michael Nørgaard på noergaard58@gmail.com tlf. 52 50 58 62 eller til Sognepræst, Erik Grønvall Kempfner, ERGK@km.dk på tlf. 21 71 70 83

Tilmelding på Hylleholt Kirkes hjemmeside: www. Hylleholtkirke.dk eller Hylleholt Kirkekontor 56 71 60 83

Bemærk venligst følgende inden tilmeldingen udfyldes:

Ps. Som følge af Persondataforordningen ønsker vi accept af, om barnet må fotograferes ifm. optræden og at billeder må vises på Hylleholt Kirkes hjemmeside og på Hylleholt Kirkes Facebook side.

Du kan tilmelde dig elektronisk her...

Vi glæder os til at se jer.

Erik og Michael

• Hylleholt Kirke - Kirkekontor