Minikonfirmander

Hylleholt- og Roholte Kirke opfører krybbespil i december måned

Kære forældre til børn i 4. klasse. Hylleholt- og Roholte Kirke indbyder alle 4. klasse til at være med i vores Krybbespil. Vi mødes hver torsdag eftermiddag til:

• sang, salmer og musik
  • hygge og fællesskab
  • kage og saftevand
  • udklædning
  • øve sang, roller og replikker

Vi øver hver torsdag efter klassens sidste skoletime, hvor alle bliver hentet på skolen og fulgt til Hylleholt Sognehus. Vi slutter kl. 16:30, hvor alle, som ikke hentes ved sognehuset, bliver fulgt tilbage til skolen.

Første gang er 8. nov. og sidste gang er 6. december. Og deltagelse er naturligvis gratis. Krybbespillet bliver opført søndag d. 9. december i forbindelse med gudstjenesten, i Roholte Kirke. Der bliver mulighed for fælleskørsel.

Tilmelding på Hylleholt Kirkes hjemmeside: www. Hylleholtkirke.dk eller Hylleholt Kirkekontor 56 71 60 83

Evt. spørgsmål til Michael på telefon 52 50 58 62

Bemærk venligst følgende inden tilmeldingen udfyldes:

Ps. Som følge af Persondataforordningen ønsker vi accept af, om barnet må fotograferes ifm. optræden og at billeder må vises på Hylleholt Kirkes hjemmeside og på Hylleholt Kirkes Facebook side.

Du kan tilmelde dig elektronisk her...

Vi glæder os til at se jer.

Charlotte, Erik og Michael

Minikonfirmander 2019

Som noget nyt flyttes den kommende minikonfirmandundervisning til foråret i 2019. Sidste års minikonfirmander blev af praktiske grunde flyttet fra efteråret og gjort til et forårshold. Det blev en så stor succes, at vi i år prøver med endnu et forårshold. Heller ikke her, har vi datoerne endelig på plads. Men vi regner med at næste års minikonfirmandundervisning begynder i slutningen af februar eller begyndelsen af marts.

Michael Nørgaard, minikonfirmandlærer

• Hylleholt Kirke - Kirkekontor