Minikonfirmander

I år begyndte minikonfirmanderne som et forårshold med 16 tilmeldte. Vi samles hver torsdag i Hylleholt Sognehus, og har det sjovt og hyggeligt med sang, fællesspisning og undervisning. Under besøg i kirken har der endog været mulighed for at komme op på selve prædikestolen og tale til kammeraterne – ligesom vi kommer op på pulpituret og ser orgelet og kommer helt op i kirketårnet med klokkerne.

Minikonfirmanderne har b.la. prøvet kræfter med selve skabelsesprocessen – selv skabt egne fantasidyr og navngivet dem, ligesom i Første Mosebog, hvor Gud skabte dyrene, og Adam og Eva fik til opgave at navngive dem.

Minikonfirmandernes arbejder er - i skrivende stund - udstillet i Hylleholt Kirke, hvor de vil stå frem til afslutningen den 3. maj.

Til efteråret begynder endnu et minikonfirmandhold for elever i 3. klasse.

Michael Nørgaard, minikonfirmandlærer

• Hylleholt Kirke - Kirkekontor