Minikonfirmander

Forår 2018 v/kateket Michael Nørgaard

Efter skolernes sommerferie vil eleverne i 3. klasse få mulighed for i løbet af efteråret at deltage i minikonfirmandundervisning i Hylleholt Kirke.

Vi mødes en gang om ugen, hvor vi skal høre om kirken, synge, lave opgaver samt hygge os med saftevand, frugt og kage. Undervisningen vil foregå umiddelbart efter skoletid.

Minikonfirmandforløbet begynder: Torsdag d. 22. februar 2018 og slutter torsdag d. 3. maj.

Tidspunkt: 14.15-16.00 i Hylleholt Sognehus.

Vi håber, at se rigtig mange børn.

Velkommen til Michael Nørgaard Roholte og Hylleholt Menighedsråd og medarbejdere siger hermed velkommen til minikonfirmandunderviser Michael Nørgaard. Michael er uddannet folkeskolelærer med linjefag i kristendomskundskab.
Michael begynder på undervisningen i et samarbejde med sognepræst Erik Grønvall Kempfner og organist Charlotte Hjerrild Andersen. Undervisningen vil foregå på torsdage fra kl. 14.15 til kl. 16 i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15 og i Hylleholt Kirke. Michael vil desuden deltage i undervisningen af konfirmander.
På Roholte og Hylleholt Menighedsråds vegne

Kontaktperson Bente Holm