Sommer

Hylleholt Kirkes nyhedsbrev holder nu sommerferie frem til midten af august, hvor aktiviteterne så småt begynder igen med en spændende Favoritkoncert.

De næste 6 onsdage i sommerferien danner Hylleholt Kirke rammen om 1/2 times koncerter. Kig ind onsdage kl. 17.

Menighedsråd og personale ved Hylleholt Kirke ønsker jer alle en rigtig god sommer.

Kom og hør hvad der rør sig i din kirke. Vi passer godt på dig!

Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

Billede: Tæt pakket kirkebænk, og der synges salmer.

Fjerde søndag efter trinitatis - højmesse søndag d. 27. juni kl. 10:30.

Ved Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas. Jesus sagde: »Vær barmhjertige, som jeres fader er barmhjertig. Døm ikke, så skal I ikke selv dømmes; fordøm ikke, så skal I ikke fordømmes. Tilgiv, så skal I få tilgivelse. Giv, så skal der gives jer. Et godt, presset, rystet, topfyldt mål skal man give jer i favnen. For det mål, I måler med, skal I selv få tilmålt med.« Han fortalte dem også en lignelse: »Kan en blind lede en blind? Vil de ikke begge falde i grøften? En discipel står ikke over sin mester; men enhver, der er udlært, skal være som sin mester. Hvorfor ser du splinten i din broders øje, men lægger ikke mærke til bjælken i dit eget øje?..

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Billede: Markering af menighedsrådsmøde i kalender

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde mandag den 28. juni, 2021 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder klokken 16.00 og alle er velkomne til at overvære dem.

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Billede: Detalje fra orgel.

Gå-hjem-koncert onsdag den 30. juni kl. 17.

Hylleholt Kirke danner rammen om ½ times koncerter 6 onsdage i sommerferien. Koncerterne starter kl. 17:00 og slutter kl. 17:30. Hver koncert indeholder et tema, det kan være en komponist, en tidsalder eller noget helt andet. Musikken vil være valgt, således at det dækker temaet. Den første koncert vil være onsdag d. 30 juni, hvor kirkens organist Jean Pierre Dahl Jørgensen, har valgt temaet: Britisk Barokmusik (den britiske barok musik er glad, sprudlende og energifyldt musik). I sommerens program vil følgende organister og violinist optræde: 30. juni, Britiske barok komponister, Jean Pierre Dahl Jørgensen, Orgel. 7. juli, Stemningsmusik, Charlotte Hjerrild Andersen, Orgel. 14. juli, Romantiske toner, Anna og Christina Bernstein, Violin og flygel. 21. juli, Bach, Niels Andersson, Orgel. 28. juli, Händel, Jean Pierre Dahl Jørgensen, Orgel. 4. august, Bent Fabrius Bjerre, Jean Pierre Dahl Jørgensen, Flygel. Koncerterne er med gratis adgang – så kom direkte fra stranden – fastboende og turister – børn og gamle - alle er velkomne. Sognets julehjælp vil være meget taknemmelig for et hvert bidrag, der doneres.

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Billede: Altertæppe, Maja Lise Engelhardt.

Femte søndag efter trinitatis - højmesse den 4. juli kl. 10:30.

ved Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas. Engang da Jesus stod ved Genesaret Sø, og folkeskaren trængtes om ham for at høre Guds ord, fik han øje på to både, der lå ved søen. Fiskerne var gået fra dem og var ved at skylle garnene. Så gik han op i en af bådene, den der tilhørte Simon, og bad ham lægge lidt fra land. Så satte han sig og underviste skarerne fra båden. Da han holdt op med at tale, sagde han til Simon: »Læg ud på dybet, og kast jeres garn ud til fangst!« Men Simon svarede: »Mester, vi har slidt hele natten og ingenting fået; men på dit ord vil jeg kaste garnene ud.« Det gjorde de, og de fangede en stor mængde fisk, så deres garn var ved at sprænges...

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Billede: Detalje fra orgel.

Gå-hjem-koncert onsdag den 7. juli kl. 17.

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Billede: Altertavle, Maja Lise Engelhardt.

Sjette søndag efter trinitatis - højmesse søndag d. 11. juli kl. 9:00.

ved Frede Tramm. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus. Jesus sagde: »Hvis jeres retfærdighed ikke langt overgår de skriftkloges og farisæernes, kommer I slet ikke ind i Himmeriget. I har hørt, at der er sagt til de gamle: ›Du må ikke begå drab,‹ og: ›Den, der begår drab, skal kendes skyldig af domstolen.‹ Men jeg siger jer: Enhver, som bliver vred på sin broder, skal kendes skyldig af domstolen; den, der siger: Raka! til sin broder, skal kendes skyldig af Det store Råd; den, der siger: Tåbe! skal dømmes til Helvedes ild. Når du derfor bringer din gave til alteret og dér kommer i tanker om, at din broder har noget mod dig, så lad din gave blive ved alteret og gå først hen og forlig dig med din broder; så kan du komme og bringe din gave. Skynd dig at blive enig med din modpart, mens du er på vej sammen med ham, så din modpart ikke overgiver dig til dommeren og dommeren igen til fangevogteren, og du kastes i fængsel. Sandelig siger jeg dig: Du slipper ikke ud derfra, før du har betalt den sidste øre.«

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.